Vrtić Roda

Vrtić Roda

Objekat nije namenski građen za vrtić, već je adaptiran i u toj funkciji je već dugi niz godina. Deci su na raspolaganju 4 sobe i kancelarija vaspitača adaptirana za boravak dece i veliko, prostrano dvorište. U sklopu objekta je i jedna kuhinja u kojoj se pripremaju sva tri obroka za celodnevni boravak dece i adaptiran sanitarni čvor za potrebe predškolske dece.

U objektu postoji jedna jaslena celodnevna grupa (boravak do 11 sati) za decu uzrasta do 3 godine i četiri vrtićke celodnevne grupe za decu od 3 do 7 godina starosti. Postoji i jedna zabavišna poludnevna grupa (boravak od 3 sata) za decu od 5 do 7 god. U jaslicama vaspitno-obrazovni rad obavljaju 3 medicinske sestre,u vrtiću 8 vaspitača i u zabavišnoj grupi 1 vaspitač. Tu su i sestra na preventivi, kuvar, servirka i spremačice. Postoji i domar.

1890. mesto dobija školsku zgradu sa tri učionice od kojih je jedna bila posebno dograđena u dvorištu škole. Dve stotine je nastavu pohađalo u dve smene pre podne od 8 do 12 a popodne od 14 do 16 časova.

Priprema za školu obavlja se u predškolskoj i zabavišnoj grupi. Od specifičnih programa na nivou vrtića,svakodnevno se realizuje projekat „Kultura življenja". U ovom vrtiću se pored zajedničkih i obaveznih aktivnosti realizuju i pojedinačni programi na nivou grupa u oblasti razvoja govora i fizičog razvoja, dramskih i lutkarskih radionica i ekologije.

Adresa i kontakt

Adresa

Beogradska 2, Ugrinovci


Email

rjroda@pudrsimamilosevic.edu.rs


Telefon

011 / 8409 - 567


Radno vreme

Ponedeljak - Petak

06:00 - 17:30

Subota

Zatvoreno

Nedelja

Zatvoreno