Otkup automobila Beograd

Otkup automobila Beograd

Nudimo vam uslugu otkup automobila Beograd sa najboljom otkupnom cenom za sve marke i modele polovnih automobila. Bez obzira na stanje i godište i broj pređenih kilometara.

Možete nas kontaktirati i zakazati besplatnu procenu vašeg automobila, kombija, skutera, džipa bez obzira na vašu lokaciju.

Otkup automobila vršimo na svim opštinama Beograda i svim gradovima širom Srbije. Naš tim vam je dostupan svih 365 dana u godini za sve konsultacije vezane oko procene i otkupne cene. Dug niz godina u trgovini automobilima nas čini lidere u ovom poslu. Naš veliki broj zadovoljnih klijenata povećavamo svakodnevno sa uslugom "Otkup automobila". Doživite profesionalnu uslugu otkup automobila, otkup vozila sa jedinstvenom i najboljom ponudom za vaš automobil. Takođe vršimo otkup automobila na kilo, otkup automobila sa stranim tablicama ( otkup stranaca), otkup automobila s alizinga, otkup kombi vozila... Pozovite 0646129631 i još danas zakažite besplatnu procenu potom i otkup polovnih automobila isplata odmah. Ukoliko vas interesuju automobili, određeni modeli i marke automobila, saveti za kupovinu automobila, zanimljivosti ili vesti možete posetiti naš blog. Novite na našem sajtu je rubrika auto iskustva gde ne sebično delimo sva naša iskustva stečena dugogodišnjom kupovinom i prodajom automobila. Raspoloženi smo da čujemo i vaša iskustva pa vas pozivamo da nam se pridružite.

Adresa i kontakt

Adresa

Tipografska 9b, Beograd


Email

kontakt@otkupautomobila.com


Telefon

064 / 6129 - 631


Sajt

www.otkupautomobila.com


Radno vreme

Ponedeljak - Petak

0:00 - 21:30

Subota

09:00 - 21:30

Nedelja

09:00 - 21:30